Sapphire arckezelés

A Szépség program mögötti tudomány

Nemrég a Sapphire ausztráliai klinikai kísérletein megmérték egy Enhanced Image Technologies kamerával a Sapphire fiatalító hatásait a bőrön és az arcszöveteken.

"Az emberi testben minden funkció elektronikus alapú. A szervek, a mirigyek, az öngyógyító sejtek - ezek mind elektronikusan működnek," (DarrenStarwynn, O.M.D,)

"Az elektromosság megerősíthet vagy fokozhat minden testfunkciót. Képes az izomhártyákon keresztül áramot vezetve bárhova eljutni a testben. Ezek a korszakalkotó vizsgálatok azt mutatják, hogy a fény és az elektromosság szinte rögtön áthatol a testen." "Ennek fényében a rendszeres alacsony feszültségű áram testbe való vezetése igen hatékony a sérülések gyógyításában".

 1. Tsoklis, a téma szakértője ekként magyarázza a jelenséget: "A mikro-árammal képes az ember reprodukálnia saját biológiai áramát. Ahogyan öregszünk, ez az áram, amely üzeneteket küld az agyból az izmoknak a gerincoszlopon keresztül, helytelenül küldi el az üzeneteket."

Mint az összes elektromos terápia, így a Sapphire mikro-áramnövelő keringése is növeli az oxigénáramlást, illetve stimulálja a kollagén termelést.

A mikro-áram egyik legnagyobb előnye viszont, hogy fokozza az adenozintrifoszfátot (ATP), egy energiát hordozó molekulát, amely energiát szállít kémiai kötésekből endergonikus (energiát magába szívó) reakcióknak a sejteken belül, ezzel a fehérjét épít, illetve izmokat és más biológiai funkciókat rövidít le. (Forrás: Bristoli Egyetem Kémia Tanszék).

A Suzuki egy tanulmányában azt állítja, hogy a sejtek funkciója kimutathatóan fejlődött 500%-kal az ATP szintek növelésének köszönhetően! Day Spa magazin "Az áram megtartása", 2006 májusa, írta: Amy E. Hamaker

A Washingtoni Egyetem legfrissebb tanulmányai arra engednek következtetni, hogy egy mikro-áramos kezeléssorozat képes:

 • Javítani a vérkeringésen és az oxigénellátáson
 • Újratanítani az izmokat
 • Szétoszlatni a megkeményedett kollagént (sebhelyszövet)
 • Kontúrozni az arc izomzatát
 • Megnövelni a természetes kollagéntermelést 14%-kal
 • Megnövelni a természetes elasztintermelést akár 48%-kal
 • Megnövelni a vérkeringést 38%-kal
 • Felgyorsítani a sejtek közti gyógyulást és működést
 • Beindítani fontos aminosavak és az ATP termelését!

Tanulmányok a Szépség rendszer fiatalító hatásairól

A legutóbbi ausztrál klinikai kísérletekben egy Enhanced Image Technologies TM kamerát használtak, hogy felmérjék a rendszer bőrre és arcszövetekre tett fiatalító hatásait. Ezek a kamerák speciális színképi rajzokat használnak és tripla bőrszín analízist végeztek el természetes, polarizált és UV fényben, ezekkel pontos eredményeket tudnak kimutatni a bőrszínről, a festékanyag variációkról, illetve meg tudják állapítani a bőr aktuális állapotát, a későbbi lehetséges problémás felületeket, kielemzik a pórusok és ráncok mélységét (a Sebumot és a Porphyrint itt 3D-ben mutatva), a napégés okozta sérüléseket és sok minden mást.

Huszonegy kliens vett részt a kísérleteken, mindnyájan hetente egyszer jöttek el ugyanarra az 55 perces MaxiLift programra, mely egy anti-gravitációs elektromos akupunktúra arcfelvarrást takar. A beállítások "csak zenén" voltak - ezzel vizsgálva azirányított képi világ hatásait, illetve a technológia mikro-áram szempontjait. Minden héten csináltak egy felnagyított képet és az eredményeket feljegyezték. Az eredmény, amint az a tripla bőrszín analízis fotóiban és számításaiban is jól látható, kimutatta, hogy:

 • A programokban résztvevő kliensek 71.4%-a pozitív változásokat mutatott az összesített bőrszín alapú kor kalkulátor és az arcszövet minőség alapján.
 • A tanulmányban résztvevők 52.4%-a pozitív változásokat tapasztalt az arcuk UV pöttyein (a nap és az UV sugárzás okozta károsodott pöttyök). 46.1%-os javulás vagy UV pötty eltűnés volt tapasztalható. A fotókon igen hatásos és folyamatos szövetgyógyulás látható.
 • Azon résztvevők, akik pattanásos bőrűek szintén javulást tapasztaltak; a legnagyobb léptű fejlődés a pattanásokat tekintve 51% volt már 4 hét után.
 • A résztvevők 43%-a csökkenést tapasztalt ráncokból, 14.3%-on volt a legnagyobb ránc csökkenés mérve ezen a négy hetes rövidke tanulmányon.

Tanulmányok a relaxációs hatásokról

Egy másik tanulmány keretein belül 75 résztvevő jelezte, hogy a fiatalító rendszer csökkentette a stressz-szintjeiket. A résztvevők 100%-a állította, hogy már egy alkalom után számottevően jobban el voltak lazulva és kevésbé voltak stresszesek. A kliensek hosszabb távon olyan javulásokról is tanúskodtak, mint a súlyveszteség, a mélyebb alvás, a ráncok csökkenése és a feszesebbnek látszó bőr.

Úgy fest, a Szépség rendszer segítségére lehet az inzomniában szenvedőknek is. A 100 fős tanulmányi csoportban az emberek 81%-a jelentette, hogy elaludtak a programok során. Ebből a 81%-ból 65 résztvevő az első öt perc után aludt el és a program végéig álomban is maradt.

A rendszeres felhasználók közül sokan jelentették azt is, hogy könnyebben merülnek álomba és mélyebben alszanak éjjel.

Fiatalító sajátságok

  

A Szépség megfiatalító rendszer segít Önnek szünetet tartani a mindennapos stressz és az öregedés okozta nyomás alól.

Vágyakozott már arra, hogy elszabaduljon a munka okozta kimerültségtől, a kapcsolatoktól vagy más stresszes eseményektől, melyek rendszeresen stresszben tartják?

A nyomásoktól és a stressz okozta káros mellékhatásoktól való megszabadítás mellett a Szépség megfiatalító rendszer revitalizálja a bőrét, ezzel újra megteremtve annak fiatalos külsejét. A mikro-áram vibrálások segítenek a vonalak és a sötét körök csökkentésében, illetve növelik a bőr rugalmasságát, ezzel feszesebbnek és selymesebbnek látszódik és érződik majd az arcon és a testen.

Kifinomult multifunkciós szerkezet lévén a Szépség megfiatalító rendszer segíthet Önnek a felesleges kilóktól való megszabadulásban is. Felejtse el a drága kondi bérleteket, a futópadon való kimerítő erőfeszítéseket, vagy hogy kényszeresen megtagadja magától a kedvenc ételeit. A Szépség megfiatalító rendszer segít az Ön testének, hogy egészségesebb táplálékot kívánjon, hogy megnövelje az anyagcserét és végül, hogy sikerüljön újra felhúzni a kedvenc farmerét!

A testtömeg kordában tartása

Az Eterna-Shape program hasznosítja a mikro-áram aktív mechanizmusát, amely bizonyítottan növeli a vérkeringés gyorsaságát és a nyirokkeringést, ez pedig összességében megnöveli az anyagcserét és csökkenti a zsírlerakódást. Ha ezt kombinálják az irányított képsorainkkal és a testtömeg kordában tartásával kapcsolatos írásainkkal, akkor hasznos eszköz lehet a kliensek számára, hogy mérsékelt vágyaik legyenek ételek után, elveszítsék a felesleges kilókat és könnyedén megváltoztassák az étellel való kapcsolatukat.

A Szépség megfiatalító rendszer "újratölti és fiatalítja" a szöveteket. A különböző gyakoriság variánsok kombinációja lehetővé teszi a Szépség megfiatalító rendszer számára, hogy megmutassa a szövetgyógyításban és a sejtjavításban elért eredményeit. Az áramban lévő gyakoriság variánsokat bizonyos szövetekre tudják koncentrálni, ezzel minden kliens egyéni szükségletei számához tudjuk igazítani a rendszert. Az olyan kiegészítő kellékek használata, mint a fejkendő, a szemmaszk, az ezüstszélű paplan, a görgő, a kesztyű és a csizma elősegítik az ennél is pontosabb célra szabást és a terapeutikus hatások felerősítését. Az eredmények gyakran mélyrehatóak és meglepőek.

Korosodás gátlás

A mikro-áram kezelés biztonságos, fájdalommentes, alacsony-feszültségű, áramütésszerű nyalábokkal (elektromos impulzusok) operál, melyek újraprogramozzák az izmokat szinte az eredeti formájukba. A gyengéd elektromos impulzusok valójában rehabilitálják az izmokat, ráadásul javítják a vérkeringést, a szövetszerkezetet, a színt és a finom vonalakat. Az elektromosság és a tudomány a két legésszerűbb elem, amit ilyesfajta esztétikai kezelésekhez javallott használni, hiszen az emberi test maga is elektromos rendszerként funkcionál.

A mikro-áram arcgépek felhasználhatóak az izmok teherbírásának növelésére, és újra betaníthatóak az idegstimulációkra való még hatékonyabb reakciókra. Egy félig összevont arcizom esztétikailag a legvonzóbb, funkcionálisan pedig a leghatékonyabb. A Szépség megfiatalító rendszer segít visszaállítani ezt az "izommemóriát", ezzel jobb arcszínt adva és ellazítva a túlerőltetett izmokat, ez pedig összességében markánsabb arcszínt és enyhült arcvonalakat eredményez.

Stressz csökkentés

A stressz mindnyájunkra hatással van. A túlzott stressz káros hatásait orvosi tanulmányok széles palettáján sikerült kimutatni.

Kutatói cikkek ezrei, tanulmányok és könyvek sokasága alapján egy fikarcnyi kétség sem férhet hozzá, hogy a stressz bármilyen betegségben közrejátszhat. A stressz megváltoztatja a biokémiát, az idegrendszer működését, gyengítheti az immunrendszert és az emésztést. Ez a neuro-pszichológiai-immuno láncolat sok pszicho-neuroimmunológiával kapcsolatos megfigyelésen alapuló orvosi folyóiratban kimutatásra került.

Általános fiziológiai változások a stresszből kifolyólag:

 • Megnövekedett szívverés - ez szívproblémákhoz vezethet.
 • Hormonális kilengések - ez például endokrinhoz, nemi szervi és emésztési rendellenességekhez, elhízáshoz, cukorbetegséghez és mentális rendellenességekhez vezethet.
 • Az izmok és véredények szűkülete - ezek fájdalomhoz, nyomáshoz, vérkeringésbeli problémákhoz, szív és tüdő közti problémákhoz vagy asztmához vezethetnek.
 • A nem alapvető fontosságú életfolyamatok elnyomása - ez a gyermeknemzést, az agy végrehajtói funkcióit, az emésztést és a betegségek elleni védettséget befolyásolhatja.

A mély relaxációs folyamat átélése, melyet a Szépség megfiatalító rendszer három aspektusa készít elő, lehet az egyik legjobb módszer a fiziológiai harmónia visszaállításáraa stressz ellen.

Csak zene opció

A Szépség megfiatalító rendszernek van egy úgynevezett "csak zene" opciója. Akkor válassza ezt az opciót, ha csak ki szeretne kapcsolni a Szolfézshangok gyönyörű lazító dallamai alatt.

Automatizált programok

A Szépség megfiatalító rendszer egy előnye a sok közül az, hogy míg az automatizált programot végzi a kliens, egy barát vagy egy családtag, addig az orvos más tevékenységgel is foglalkozhat. A "Lejátszás" megnyomása után Önnek már nincs is más dolga, ez a Szépség megfiatalító rendszer egyik kényelmi funkciója a sok közül.

Szépség megfiatalító rendszer: Fiatalító programok

A Szépség megfiatalító rendszer egy előnye a sok közül az, hogy míg az automatizált programot végzi a kliens, egy barát vagy egy családtag, addig az orvos más tevékenységgel is foglalkozhat.

A "Lejátszás" megnyomása után Önnek már nincs is más dolga, ez a Szépség megfiatalító rendszer egyik kényelmi funkciója a sok közül.

 

Szeretnél még többet megtudni a Sapphire kezelésről? Kattints ide! 

 

Szeretnél máris időpontot foglalni? Itt találod elérhetőségeinket! Kattints!