BIOFEEDBACK
KEZELÉS

Magyarországon először
a Quantummednél!

MIRE JÓ? KINEK JÓ? MENNYIBE KERÜL? HOGYAN MŰKÖDIK? KI VÉGZI A VIZSGÁLATOT? HÁNY KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉGEM? GÖRGESS LEJJEBB, ÉS MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZT KAPHATSZ!

Hogyan
működik

A Biofeedback készülék a páciens szervezetének rezgéseit rögzíti és analizálja, majd helyes működésre készteti őket.
Bővebben

Mire jó?

Mivel a hibás rezgésekből adódó diszfunkciók skálája széles, így azon problémák köre is, melyeken a biofeedback kezelés segíthet. Ismeretlen eredetű fájdalom, depressziós tünetek, migrén, allergia, koncentrációs zavar – csak néhány azon problémák közül, melyekre az Eductor megoldást nyújthat.
Időpontot kérek!

Kinek jó?

A biorezonanciás állapotfelmérést és kezelést férfiaknak és nőknek, gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek egyaránt ajánljuk, jótékony hatása széles korosztályban igazolt.
Többet szeretnék tudni!

KI VÉGZI A
VIZSGÁLATOT?

A készülék beállításait és az általa rögzített adatok elemzését orvos csapatunk egyik tagja végzi. A páciens így garantáltan szakértő kezekbe kerül, aki nemcsak elemzi a látottakat, de az értelmezésükben is segít.
Ez kell nekem!

Hány kezelésre
van szükségem?

Az állapotfelmérő kezelés során kaphatsz erre választ: bizonyos természetű problémák esetén már 1-2 alkalom után határozott vagy végleges javulás érzékelhető, de az is lehetséges, hogy több kezelés szükséges az optimális eredmény eléréséhez.
Szeretném kipróbálni!

Mennyibe kerül?

A 90 perces állapotfelmérő kezelés életmód tanácsadással 20.000 forintért érhető el, a további kezelésekre pedig még kedvezőbb áron várunk. Bérletvásárlás esetén további kedvezményeket vehetsz igénybe!
Megnézem az árakat!
VEDD KEZEDBE AZ EGÉSZSÉGEDET, ÉS LÉPJ A GYÓGYULÁS TERMÉSZETES ÚTJÁRA! SZAKÉRTŐ ORVOS CSAPATUNK ÉS AZ EDUCTOR KÉSZÜLÉK SEGÍT, HOGY AZ ÉLETED A JÓ ÉRTELEMBEN LEHESSEN HÉTKÖZNAPI - KÜLÖNLEGES PROBLÉMÁKTÓL MENTES. SZERETETTEL VÁRUNK SZALONUNKBAN!
Maradt benned kérdés?
Tedd fel bátran!
Megtalálsz minket Facebookon,
de többi elérhetőségünkön is
szeretettel állunk rendelkezésedre!

QUANTUMSZÉPSÉG 30/743 2043 1095 BUDAPEST, TINÓDI UTCA 1-3