Ismerd meg a Sapphire kezelést!

Lepd meg vele magadat, vagy vásárolj ajándékkártyát! Ajándékozz szépséget és egészséget, az ajándékkártyát megrendelheted telefonon vagy megvásárolhatod személyesen szalonunkban!

 

Miben más a Zafír?

Miben különbözik a többi kozmetikai vagy orvos esztétikai kezeléstől?

Ez az eljárás sok szempontból kuriózumnak számít. Speciális előkészület nélkül, kémiai anyagoktól, fájdalomtól mentes, sőt kimondottan kellemes érzés kíséretében segíti a relaxációt, a stressz csökkenését és a külső megszépítését. A kezelés három szinten zajlik:

  1. A Zafír megfiatalító rendszer által alkalmazott zenei dallamok elősegítik a meditációs állapot létrejöttét.
  2. Az imaginációs feladatok olyan természetes gondolatokat hív elő belőlünk, mint a pozitív önértékelés, a testtartás, a stressztől valómegkönnyebbülés, a testtömeg normalizálása és még sok minden más.
  3. Gyöngéd, már-már érzékelhetetlenvibrálásokat közvetít a kliensre helyezett pántokon keresztül- ezáltal ellazítja az izmokat, elcsendesíti a túlhajtott elmét és ellágyítja az arcvonalakat. Az eredmény pedig egy harmonikusabb kapcsolat a test és az elme között.

 

Mély relaxációs folyamatot segítsenek elő, melyben finom vibrációs újramintázás zajlik.

Ezen minták ismerete kulcsfontosságú, hogy elnyerjük azt az erőt, ami segít megváltoztatni az

életünket. Az igazi szépség belülről fakad, tehát ha mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, azzal továbbsugározzuk ezt a szépséget mások felé. Ha megtanuljuk elengedni ezeket a negatív gondolatmintákat és meggyőződéseket, melyek beivódtak a mindennapi életünkbe és neveltetésünkbe, lehetőséget kapunk új, egészséges gondolatmintákat képezni.

Ez az úttörő technológia az első, amely izom relaxációnak köszönhetően az

arcvonalak, a ráncok el tudnak lazulni, továbbá mérsékli a feszültséget okozó küldő és belső stresszhatásokat.

Mottónk: Sugározzon szépséget belülről, vagyis a Zafír a relaxáció és megfiatalodás oázisába vezet be minket!

 

Hogyan zajlik egy kezelés?

Semmilyen különös előkészületet nem igényel. A kliens fejére, valamint végtagjaira pántok kerülnek, amelyek a mikro-áramot közvetítik. Fülére speciális zajszűrő fejhallgatót helyezünk, a maximális zenei élmény elérése érdekében.

Mi várható a kezeléstől? 

Pokorny Lia kifejezésével élve, "kivasal kívül-belül"

Amellett, hogy csökkennek a ráncok, eltünteti a szem alatti táskákat, szürke karikákat, javítja a sebgyógyulást, valamint optimalizálja a bőr faggyútermelését. Gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló hatása által pedig gyulladt pattanásos bőrre is kiváló megoldást jelent.

A Zafírkezelés bizonyítottan már egy, két vagy három program után is látható eredményeket produkál. Sokan már egy program elvégzése után is a javulás látható és érezhető jeleit tapasztalták.

A bőr, a szépség és a természetes külsőbeli átváltozásokon kívül a Zafír megfiatalító rendszer

képes enyhíteni a bennünk felgyülemlett feszültséget és a káros hatású stresszt, amely többek között szervi rendellenességek, a depresszió, függőségek és az inszomnia okozója.

A maximális siker általában 10-12 program elvégzése után várható, de különböző

eredmények tapasztalhatóak egyéntől függően. Az optimális használat heti 1-3 alkalom,

ha gyorsan akar látható eredményt elérni a felhasználó!

Hol próbálható ki a Zafír kezelés?

Budapest 9. kerületében a Tinódi utcában található Quantum Szépségszalon maga a nyugalom szigete, itt fekhetünk bele a Zafír fotelébe, hogy a külvilágot teljesen kizárva hagyjuk, hogy a mikroáram dolgozzon. A kellemes hangulatú rendelőben profi csapat vár bennünket, és egy óra színtiszta pihenés, befelé fordulás, megújulás.

 Ne várjunk vele holnapig!

 

Szeretnél máris időpontot foglalni? Itt találod elérhetőségeinket! Kattints!