Bemutatkozás

Rólunk

Mindketten 2007-ben végezünk az orvosi egyetemen, egyikünk a szegedi Szent-Györgyi Albert Egyetem, másikunk a Semmelweis Egyetem általános orvostudományi karán. Orvosi tevékenységünk korai éveiben nagy lelkesedéssel és elhivatottsággal néztünk a gyógyító szakma adta kihívások elé, azonban már nagyon hamar megtapasztaltuk a hagyományos nyugati orvoslás korlátait. Akut betegségeket elhárító beavatkozások, pl. baleseti sérülések, akut gyulladásos, valamint szív-érrendszeri betegségek kezelésével kapcsolatban sok pozitív tapasztalatot szereztünk, ám a krónikus betegségek terápiájának kudarcai, ill. részleges sikerei, valamint a különböző megbetegedésekhez vezető testi, lelki tényezők felismerése hamar alternatív terápiás lehetőségek keresése felé irányította figyelmünket. Mindketten elvégeztük a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület alaptanfolyamait. Saját magunk és közvetlen környezetünkben tapasztalható megbetegedésekre való hajlamok okainak keresése során egyre több figyelmet kezdünk szentelni a fel nem dolgozott lelki tényezők, a táplálkozásbeli hibák, valamint környezeti stressz hatások jelentőségének. Tapasztalataink alapján életmódbeli változtatással, pl. rendszeres testmozgással, egészséges ételek fogyasztásával, valamint magas minőségű táplálék kiegészítők szedésével jelentősen javulhat az általános állapot, és sokszor krónikus betegségekből is meg lehet gyógyulni.

Egészség

Mindig újabb és újabb terápiás lehetőségek után kutatunk, így jutottunk el a Quantum Eductor Biorezonancia módszeréhez is, amely rengeteget segített a szervezet, mint holisztikus egység működésének megértésében. Az Eductor támogatja a szervezet öngyógyító mechanizmusait, javítja a méregtelenítési folyamatokat és segítségül hívható többek között különböző gyulladás, lázas állapot, fájdalom kezelésére, valamint pszichés problémák, mint pl. szorongás, depresszió enyhítésében.

Módszerünk lényege, hogy rendszeres Quantum Eductor Biorezonancia kezelés mellett életmódbeli tanácsadással, valamint kiváló minőségű, 100%-ban növényi eredetű táplálék kiegészítők adásával támogatjuk a regenerálódási folyamatokat.

Szépség

Orvosként és nőként nagyon fontos számunkra a tudatos élet és az egészség megőrzése. A hagyományos orvostudomány mellett mindig figyelemmel kísértük azokat a módszereket, terápiákat, melyek a betegségek megelőzésére és az egészség megőrzésére fektetik a nagyobb hangsúlyt. Így találtunk rá Zafír (Sapphire ™) kezelésre is, amely fájdalom és vegyi anyagok nélkül, a szervezet öngyógyító képességét stimulálja, ráadásul igen látványos módon. Saját magunkon is megtapasztaltuk, hogy a kezelés kipróbálása után nyugodtan, kipihenten folytattuk a napot, és nem mellesleg ez a környezetük számára is azonnal láthatóvá vált. Rögtön tudtuk, hogy ez lesz a mi módszerünk. Ismert tény, hogy a stressz, a környezetszennyezés, dohányzás, helytelen táplálkozás öregít, mélyíti a ráncokat, és ha mindezekhez kialvatlanság is társul, bőrünk fénytelen lesz, és megnő az esély a szemek alatti sötét karikákra is. 

Hiszünk abban, hogy a belső harmónia megtalálása legalább olyan fontos, mint a szép a bőr, és valójában nincsenek is meg egymás nélkül. Mára pedig azt is tudjuk, hogy a komplex – testi, lelki – terápiával, tehát Zafír kezelésekkel bőr szépsége és a nyugalom, a belső harmónia megtalálása egyszerre érhető el.